Project 9

info Algemene badkamer renovatie te Maastricht. Mooie eigentijdse sanitaire toestellen en tegels uitgekozen met de grootste zorg door de vrouw des huizes bij onze leveranciers. Tegelwerk en spanplafond in badkamer en keuken zijn tevens ook door ons voorzien. Het eind resultaat mag zeker gezien worden. GRAAG EEN OFFERTE VOOR JOUW PROJECT?
Read More

Project 5

info Renovatie project van 2 keukens. Water- en elektriciteitspunten zijn vakkundig aangepast naar de huidige plaats: De klant wenst de spatrand deels uit tegels en deels uit hout imitatie plaat. Vloertegels zijn ook vervangen door onze zorg. GRAAG EEN OFFERTE VOOR JOUW PROJECT?
Read More

Project 4

info Realisatie van een houten tuinhuis met 2 verdiepen, schommel en een schuif-af voor de kinderen ?. Mooi project in samenwerking met de heer Hahn en zoon. GRAAG EEN OFFERTE VOOR JOUW PROJECT?
Read More

Project 3

info Ontwerp en aanleg van een houten terras op regelbare poten. Om de privacy vd bewoners te verzekeren is er naar een duurzame oplossing gezocht. We hebben op maat gemaakte steenkorven aangeboden met een beperkte dikte (12cm), deze worden gevuld met diepblauwe arduinen keien. Dit eigen ontwerp is wind doorlatend. GRAAG EEN OFFERTE VOOR JOUW […]
Read More